Voorstroom met Greenchoice en LochemEnergie bij HIER opgewekt

Bezoek Voorstroom vrijdag 29 november bij HIER opgewekt, het grootste landelijke evenement op gebied van lokale duurzame energie. We presenteren ons (groen en fruitig) vanuit de stand van Greenchoice en verzorgen samen met LochemEnergie een deelsessie over hoe je als energiecollectief de stap naar professionalisering en opschaling kunt maken.

Kennissessie met LochemEnergie
Samen met collectief LochemEnergie (ruim 900 deelnemers) verzorgen we een kennissessie voor collectieven die Excel willen ontgroeien. Veel collectieven bestaan nu enkele jaren, bedienen een grote groep leden en klanten, en zijn een serieuze samenwerkingspartner. Hoe bouw je verder aan een professionele, vertrouwenwekkende en blijvend laagdrempelige organisatie? Paul Stolte (LochemEnergie) en Marco Scholten (Voorstroom) bespreken welke tools en samenwerkingspartners kunnen ondersteunen bij beheer van leden, producten en processen. Paul vertelt bovendien over de ontwikkeling van LochemEnergie en over hun ervaring met Voorstroom.

Onze kennissessie bijwonen? Zie praktische informatie onderaan.

Collectief goed geregeld: kom kennismaken
We presenteren Voorstroom met een nieuwe, frisse uitstraling die past bij de professionaliseringsslag die we hebben doorgemaakt in de afgelopen tijd. Onze nieuwe pay-off: Collectief goed geregeld. Zelf beheerder van een energiecollectief of nog aan het oriënteren? We maken graag kennis op het evenement en denken graag mee over de mogelijkheden voor beheer, professionalisering en groei van het collectief. Op een andere manier betrokken bij de lokale duurzame energiemarkt? Ook dan verkennen we graag de mogelijkheden. Eerst meer lezen of onze gratis demo proberen? Bezoek ons dan binnenkort op onze nieuwe website.

Onze stand bezoeken? Je vindt ons bij de stand van Greenchoice, herkenbaar aan onze lichtgrijze sweaters.

Over HIER opgewekt evenement
HIER opgewekt is het grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie. Thema voor deze achtste editie in Spant! Bussum: ‘Klimaatakkoord: Hoe dan? Zo dus!’. Het evenement richt zich op lokale duurzame energie-initiatieven, van startend bewonersinitiatief tot gevorderde collectieven en op samenwerkingspartners, gemeenten, provincies, warmtebedrijven, energieleveranciers en serviceverleners.

Praktische informatie:

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by