Nieuwe website en rebranding Voorstroom

Voorstroom is de afgelopen jaren flink gegroeid en dat is nu ook zichtbaar in onze online presentatie. Met trots presenteren we onze nieuwe website en rebranding. Op de nieuwe website staat op een heldere manier uitgelegd wat Voorstroom is en wat onze ambities zijn. Zo kunnen we meer mensen bereiken en meer impact maken.

Collectief goed geregeld

Collectief goed geregeld. Met die pay-off zul je ons vaker tegenkomen, ook bij het HIERopgewekt event. Alles wat we doen draait namelijk om (lokale duurzame) energiecollectieven. Met onze online beheersoftware ondersteunen en professionaliseren we collectieven, groot en klein en in elke fase. Lees meer bij Collectief goed geregeld met Voorstroom.

Lokale helden in de schijnwerpers

De nieuwe website en rebranding (samenwerking met Pixelpanters) vormen een mooie basis voor nog betere zichtbaarheid en support. Bovendien willen we onze lokale helden, de collectieven die zijn aangesloten bij Voorstroom, meer in de schijnwerpers zetten. We horen graag wat je ervan vindt!

Samen de lokale duurzame energietransitie versnellen

Voorstroom wil de lokale duurzame energietransitie versnellen door lokale energiecollectieven digitaal te ondersteunen en te professionaliseren. Ons ultieme doel: iedereen in staat stellen een energiecollectief te starten en te laten groeien. Ook willen we de schakel zijn tussen collectieven en partijen eromheen, van energieconsument tot producent.

Bekijk het volledige resultaat op www.voorstroom.nl

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by