Eventlocatie 

De kantine

De Kantine is de ontmoetingsplek van het Gasfabriek terrein en is gevestigd in het Apparatengebouw (6B). Het is mogelijk om hier een heerlijke kop koffie te drinken, een zakelijke lunchafspraak te hebben of een drankje te doen met collega’s. De Kantine verzorgt eveneens de catering bij de evenementen op het terrein en in de zalen op het Gasfabriek terrein. We hebben een enthousiast team en leveren graag werk op maat voor de activiteiten in de zalen. Wij hebben reeds diverse evenementen gefaciliteerd en verschillende partijen mogen ontvangen op onze unieke locatie. Wij gaan natuurlijk graag met je in gesprek om de catering en het event naar u wens te laten verlopen. Mogelijke activiteiten zijn; een ontbijtsessie, vergaderen, kennismakingslunches of een borrel ter geleigenheid van een afscheid van een collega.

  De Kantine is op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur geopend en eveneens ruimer geopend bij activiteiten vanuit De Gasfabriek.

  Mocht je interesse hebben in de mogelijkheden van de zalen of De Kantine zelf, neem dan gerust contact met ons op via dekantine@degasfabriek.com of 06 40 96 20 12 (Steven van ’t Oost).

  Heb je zin in een lekkere lunch op de Campus? Laat je bestelling achter via onderstaande button. 

  Komende events

  Benieuwd naar de komende events die georganiseerd worden door en bij De Gasfabriek? Bekijk ze in onze agenda. We zien je graag!

  Adres
  Zutphenseweg 6
  7418 AJ
  Deventer

  Powered by

  Direct een vergaderruimte of event bespreken?

  Bel 06 40 96 20 12

  You have Successfully Subscribed!