Privacy Verklaring

PRIVACY VERKLARING

In een wereld die in beweging is en steeds sneller veranderd vinden wij van De Gasfabriek dat wij verantwoordelijk zijn en blijven voor een zorgvuldige verwerking van uw persoonsgegevens. Want het zijn en blijven uw persoonsgegeven en daarom vertellen wij u hier hoe we daarmee omgaan.

Wij verwerken uw persoonsgegevens uitsluitend als u gebruik maakt van onze diensten via een overeenkomst met ons of voor het verzenden van onze nieuwsbrief. In alle gevallen heeft u deze persoonsgegevens zelf aan ons verstrekt want wij maken geen gebruik van persoonsgegevens die ons door derden worden aangeboden. En natuurlijk nemen we geen geautomatiseerde besluiten met behulp van uw persoonsgegevens. Ook geven wij u persoonsgegevens niet aan derden tenzij waar daar wettelijke toe verplicht zijn.

Voor het verzenden van onze nieuwsbrief hebben wij u toestemming gevraagd. Deze toestemming kunt u op elk moment intrekken door een email te sturen naar privacy@degasfabriek.com

Persoonsgegevens die wij verwerken zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Adres
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Uw persoonsgegevens die wij van u gekregen om onze diensten te leveren verwijderen wij zodra de daarvoor geldende wettelijke bewaartermijn is verlopen. Uw persoonsgegevens die wij gekregen hebben om u onze nieuwsbrief te sturen verwijderen wij zodra u daar om vraagt of als wij zelf ontdekken dat ze niet (meer) kloppen.

Als u inzage wilt hebben in uw persoonsgegevens, een kopie van uw persoonsgegevens wilt ontvangen, bezwaar heeft tegen het gebruik van uw persoonsgegevens of als uw persoonsgegevens niet correct zijn kunt u een mail sturen naar privacy@degasfabriek.com
Indien door u gewenst verstrekken wij u een kopie van uw persoonsgegevens of corrigeren die.

 

Wilt u contact met ons opnemen over uw persoonsgegevens

De Gasfabriek, Zutphenseweg 6, 7418 AJ, Deventer
www.degasfabriek.com, privacy@degasfabriek.com

 

Komt u er met ons niet uit dan kunt u een klacht indienen bij:

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP), Postbus 93374, 2509 AJ, Den Haag:

  1. Via het klachtenformulier op de website of
    2. Door een brief te sturen naar Autoriteit Persoonsgegevens.

Twijfelt u of u een klacht wilt of kunt indienen bij de AP, heeft u moeite met lezen of schrijven bel u de AP eerst via het gratis telefoonnummer 088 – 1805 250.

 

 

 Cookies

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
De Gasfabriek gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. De Gasfabriek gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

 

 

 

Interesse gewekt?

Neem een kijkje in onze agenda en neem deel aan één van onze vele evenementen.