Werken met nieuwe Technologie

 

Wil je ontdekken welke technologieën passen bij jouw bedrijf en hoe je hiermee kunt innoveren? De Gasfabriek heeft een gereedschapskist bomvol met de nieuwste technologieën. Ontdek met ons hoe je je businessmodel toekomstproof maakt.

Artificial Intelligence

Organisaties hebben grote hoeveelheden data op de plank liggen die niet gebruikt worden. Zonde, want data is de toekomst! Artificial Intelligence maakt data bruikbaar: door van het verleden te leren kun je iets zeggen over de toekomst. Ben jij er klaar voor om je business een boost te geven?

Innovatie Raket

Als het gaat om product- en businessontwikkeling, logistiek, marketing, sales, bedrijfsvoering of governance zijn innovatieve digitale technologieën stuk voor stuk interessant om in te zetten. Sterker nog: inmiddels zijn ze haast onmisbaar! Maar als je diverse verschillende technologieën aan elkaar koppelt ontwikkel je nog interessantere ‘gestapelde innovatie’. Wij helpen je graag om te kijken naar welke stapelingen voor jouw organisatie interessant zijn, om te ‘gaan als een raket’!

Robotics

Robotica is de tak van de wetenschap die zich met het theoretische implicaties en praktische toepassingen van robots bezighoudt in de ruimste zin van het woord. Bij De Gasfabriek zijn diverse Robotics-experts aangesloten die jou kunnen helpen bij het inzetten van robotica voor jouw bedrijf.

Cloud Computing

Cloud computing biedt allerlei mogelijkheden om flexibel en snel ingewikkelde rekentaken uit te voeren, complexe applicaties te hosten of grote hoeveelheden data op te slaan. Zo kan de IT-infrastructuur van een bedrijf veel dynamischer opgezet worden. Wij zijn in staat om op deze manier grote hoeveelheden data te verwerken en analyseren. Zo komen we voor iedereen tot een goede oplossing.

Programmeren

Van smartphones tot wasmachines. Alle apparaten die we gebruiken worden aangestuurd door computers. Een programmeertaal ‘spreken’ is al bijna net zo belangrijk als Engels kunnen spreken. In de toekomst wordt het alleen nog maar belangrijker om inzicht te krijgen in de ‘achterkant’ van apparaten. 

3D Printing

Ideaal voor Rapid prototyping. En het leuke is, onze printer verbetert zichzelf door nieuwe en betere onderdelen te printen. Zo wordt het mogelijk om met bijvoorbeeld ander materiaal te printen, of zelfs met twee kleuren tegelijk! 3D printen is namelijk helemaal niet zo moeilijk. De meeste computers kunnen eenvoudig 3D modellen maken omdat zij de standaard programma’s al hebben. Daarna doet de printer de rest.

Blockchain

Blockchain is nieuw en biedt allerlei mogelijkheden. Wij bouwen sinds 2016 schaalbare blockchainapplicaties die voor compliance en data-integriteit zorgen over organisatiegrenzen heen. In deze applicaties fungeert de blockchain als gedeeld grootboek waarin alle gegevens en mutaties onweerlegbaar vastgelegd worden op basis van actuele business rules. Dit kunnen allerlei gegevens zijn, zoals eigendomsaktes, afspraken, tegoeden of andere data. Wij kunnen helpen met het zinvol toepassen van blockchain in jouw organisatie!

Internet of things

Internet of Things (IoT) is geen technologie, maar een paradigma: alle dingen om ons heen worden slim door ze te verbinden met het internet. Dingen krijgen toegang tot onbeperkte kennis en intelligentie; het internet krijgt toegang tot oneindig veel zintuigen, handen en voeten. Zo ontstaat er een ecosysteem van dingen, die de grondslag vormen voor bijvoorbeeld Smart Cities. Wist je bijvoorbeeld dat een Smart City alleen al miljoenen euro’s kan verdienen door parkeerplaatsen slim te maken? De mogelijkheden van IoT zijn oneindig. Wij houden ons bezig met de technologie die dit mogelijk maakt, waarbij we jou niet uit het oog verliezen: Internet of Things groeit hard – en jij zit er midden in.

big data

Big data is de verzamelnaam voor de grote hoeveelheid aan geregistreerde digitale gegevens en de gelijke groei daarvan. Het is de bedoeling om deze stroom aan informatie om te zetten in waardevolle informatie voor het bedrijf. Hierbij gaat het om 6 verschillende factoren namelijk: volume, velocity, variety, variabiity, veracity en value.

virtual reality

Met een handbeweging naar de andere kant van de wereld of 2000 jaar terug in de tijd? Virtual Reality (VR) maakt het mogelijk. Bij VR plaats je een bril op je hoofd om jezelf zo in een andere wereld te plaatsen. De bril registreert bewegingen, waardoor het lijkt alsof je écht in die andere wereld zit. Wij kunnen je helpen om de beste VR-toepassing voor jouw organisatie vorm te geven en/of te ontwikkelen.

sensoring

Als data het nieuwe goud is, dan is Internet of Things de moderne goudmijn en zijn sensoren de pikhouwelen die het uiteindelijke werk doen. Sensoren worden steeds kleiner, goedkoper en nauwkeuriger. Wij werken met slimme technologieën om deze data te verzamelen en inzichtelijk te maken. Wat wil jij meten?

machine learning

Machine learning (ook wel machinaal leren genoemd) is een woord met vele verschillende definities. Het is echter een digitaal onderzoek waarbij computers leren hoe ze bepaalde patronen, vormen en bewegingen herkennen. Dit wordt gedaan door ze gegevens en informatie te geven in de vorm van observaties en echte scenario’s. Hierdoor leert de computer zich aan nieuwe situaties aan te passen.

Kansrijke technologieën voor jouw Business?

Onder de begeleiding van het Business Innovation-team, bestaande uit van ervaren en ambitieuze ondernemers helpen we om nieuwe, schaalbare businessmodellen te realiseren.  We komen graag met jou in contact!

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by