Innovatie

Waarom we dit doen

Nieuwe technologie verandert de wereld sneller dan ooit te voren. Dat wil zeggen dat deze technologie innovaties voortbrengt die niet langer beter, sneller en goedkoper zijn, maar die totaal anders zijn. Met de Technische IT-kennis die aanwezig is bij De Gasfabriek helpen we om te komen tot nieuwe businessproposities en verdienmodellen. 

Begin meteen

Maatschappelijke, technische, politieke en milieuontwikkelingen zijn van sterke invloed op bedrijfsprocessen, verdienmodellen en producten. Sommige worden er zelfs compleet door vervangen. We zien dat technieken als bv Artificial Intelligence, Machine Learning, Virtual- & Augmented Reality, Blockchain, Smart Sensoring, Internet Of Things en ICT een significante rol gaan spelen. Politieke keuzes geven een veranderende koers aan. Meer aandacht voor milieu heeft impact op ons leven, gedrag en productie.

Ook jullie huidige business ontkomt waarschijnlijk niet aan deze aspecten en jullie kunnen nu al vooruitkijken. Wat is de toekomst van je huidige product of verdienmodel? Hoe kun je innovatieve techniek inzetten binnen je eigen bedrijf om in de toekomst ook nog business, klanten en bestaansrecht te hebben?

Interesse gewekt?

Neem gerust contact met ons op om mogelijkheden op samenwerkingen te bespreken!

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by