Over ons

Disruptief

In de proeftuin van het business innovatie centrum werken techneuten en business developers samen met uw bedrijf aan nieuwe producten en innovatieve business. Kansen en waardevolle mogelijkheden van diverse digitale technieken als blockchain, artificial intelligence, virtual reality, internet of things, robotics, machine learning worden verkend en vertaald naar pratische en pragmatische toepassingen. Via een experimenteer en doorontwikkel traject komen ze tot wasdom zodat ze voor uw bedrijf significante meerwaarde leveren

Ontwikkelingen

Maatschappelijke, technische, politieke en milieuontwikkelingen zijn van sterke invloed op bedrijfsprocessen, verdienmodellen en producten. Sommige worden er zelfs compleet door vervangen. We zien dat technologieën als bv Artificial Intelligence, Machine Learning, Virtual- & Augmented Reality, Blockchain, Smart Sensoring en Internet Of Things een significante rol gaan spelen. Politieke keuzes geven een veranderende koers aan. Meer aandacht voor milieu heeft impact op ons leven, gedrag en productie.

Ook jullie huidige business ontkomt waarschijnlijk niet aan deze aspecten en jullie kunnen nu al vooruitkijken. Wat is de toekomst van je huidige product of verdienmodel? Hoe kun je innovatieve technologieën inzetten binnen je eigen bedrijf om in de toekomst ook nog business, klanten en bestaansrecht te hebben?

Innoveren

De Gasfabriek organiseert een INNOVATIE EXPEDITIE voor bedrijven en organisaties om ze ‘aan den lijve’ te laten ervaren wat er op diverse vlakken allemaal aan de hand en in ontwikkeling is in de wereld, wat de invloed en zelfs bedreiging hiervan is maar ook welke toekomstige business-kansen er liggen.

Dat kan grofweg op 2 manieren:

  • Organisaties kunnen de ervaring, visies, technologieën, werkvormen en slagkracht van de Gasfabriek inzetten voor de ontwikkeling van hun eigen innovatie en organisatie. Er wordt samen gezocht naar de ideale match tussen organisatie, Gasfabriekondernemers en/of studenten en bedenken vervolgens een traject dat aansluit bij de behoefte.
  • Een andere – wat luchtigere – vorm zijn de teamdagen, waarin grote teams van organisaties een dag of dagdeel de essenties van het big 5 model kunnen beleven. Je kunt gebruik maken van topsprekers uit heel Nederland, diverse workshops, pressure-coocker-sessies, teambuildingsactiviteiten (denk aan chinese boxing, of aan één van ’s lands beste escaperooms). En dat alles in en om onze schitterende historische panden en inspirerende ruimtes. Niet alleen een ‘inter-actief’ en leerzame ervaring om mensen bewust en bekwaam te maken maar tevens een gezellig sociaal bedrijfsuitje.

72

Ontwikkelde businessmodellen

24

Succesvolle startups

+200

Campusbewoners

Contact

Neem gerust contact met ons op om mogelijkheden op samenwerkingen te bespreken!

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by