Codidact Learning

100% voorbereid zijn op een carrière in de  IT? Codidact geeft je die kans! Word expert in een of meer van de nieuwste informatietechnologieën, doe ervaring op in het toepassen van die  technologieën en vul dat aan met skills als samenwerken, communiceren, kritisch denken, ondernemendheid, creatief denken. En dat zonder dat je ervoor moet betalen.

Razendsnelle ontwikkeling van digitale technologieën maakt dat onze wereld in hoog tempo verandert. Codidact is een leer- en werktraject waarin je je kunt ontwikkelen tot expert in bijvoorbeeld  Machine LearningArtificial IntelligenceInternet of ThingsBlockchainVirtual Reality en Augmented Reality. In samenwerking met anderen leer jij de kracht van deze technologieën te gebruiken om kansrijke veranderingen tot stand te brengen. Samen leren én werken aan opdrachten uit het bedrijfsleven én tegelijk een grote mate van zeggenschap over jouw eigen ontwikkelingstraject. Na de basistechnieken en -vaardigheden ga je aan de slag met zelfgekozen technologieën en skills.

Nog nooit geprogrammeerd? Geen probleem, Codidact vereist geen specifieke voorkennis. Wel verlangen wij affiniteit met (informatie)techniek, de wil om verder te leren en de ambitie om een eigen leerroute te volgen. Door bij te dragen aan de uitvoering van werkpakketten en regelmatig badges te behalen toon jij je persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk gaan we uit van een grote betrokkenheid bij de activiteiten in Codidact.

In Codidact bepaal je zelf in welke richting je je ontwikkelt. En aansluitend kies je voor een baan bij een bedrijf naar eigen keuze, maar misschien heb je zo veel plezier gekregen in ondernemen dat je, al dan niet samen met anderen, verder gaat in een eigen start-up.

AANMELDEN EN CONTACT

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in De Gasfabriek.  Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen met codidact@degasfabriek.com, of vul het onderstaande contactformulier in.

Bij Codidact zijn we geïnteresseerd in gemotiveerde deelnemers. We stellen het op prijs als je je daarom even voorstelt.

 

Adres
Zutphenseweg 6
7418 AJ
Deventer

Powered by